Σλοβενία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας “EMA 2020”

Σλοβενία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας “EMA 2020”

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο ο εθνικός τελικός της Σλοβενίας για την Eurovision 2020, ΕΜΑ, όπου θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 12 καλλιτέχνες. Παρουσιαστής της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της χώρας την Λιουμπλιάνα, θα είναι ο Klemen Slakonja.

Οι 10 συμμετοχές του τελικού επιλέχθηκαν ανάμεσα από 74 που κατατέθηκαν στην δημόσια τηλεόραση της χώρας RTVSlo, ενώ οι 2 προέκυψαν μέσω του μουσικού διαγωνισμού νέων EMA FREŠ.

  1. Simon Vadnjal – “Nisi Sam
  2. Saška – “Še kar lovim tvoj nasmeh
  3. Gaja Prestor – “Verjamem vase
  4. Ana Soklič – “Voda
  5. INMATE – “The Salt
  6. Manca Berlec – “Večnost
  7. Tinkara Kovač – “Forever
  8. Božidar Wolfand – Wolf – “Maybe Someday
  9. Parvani Violet – “Cupid
  10. Klara Jazbec – “Stop the World
  11. Imset – “Femme Fatale
  12. Lina Kuduzović – “Man Like U

Ανάμεσα στους υποψήφιους, συναντάμε την Tinkara Kovač που εκπροσώπησε την Σλοβενία ​​στην Eurovision το 2014 με το τραγούδι Round and Round, τερματίζοντας στην 25η θέση του μεγάλου τελικού, την Lina Kuduzović η οποία εκπροσώπησε τη Σλοβενία ​​στην Junior Eurovision το 2015 καταλαμβάνοντας την 3η θέση και τους InMate που δοκίμασαν την τύχη τους στο EMA 2019, φτάνοντας μέχρι την 7η θέση στον τελικό.

Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από 2 γύρους ψηφοφορίας. Αφού παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια, μια τριμελής κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τις δύο συμμετοχές που θα προκριθούν στον επόμενο γύρο. Στη συνέχεια, το κοινό με την ψήφο του θα είναι αυτό που θα κρίνει ποια από τις δύο θα εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Ο τελικός του EMA 2020 θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.