Πορτογαλία: Απόψε ο 1ος ημιτελικός του “Festival da Cançao 2020”

Πορτογαλία: Απόψε ο 1ος ημιτελικός του “Festival da Cançao 2020”

Ξεκινάει απόψε η διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Πορτογαλίας για την Eurovision 2020, Festival da Cançao, με τον πρώτο ημιτελικό. Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, θα είναι οι  Jorge Gabriel και Tânia Ribas de Oliveira.

Το Festival da Cançao 2020, αποτελείται από τρία σόου (δύο ημιτελικούς και τον τελικό) και 16 συνολικά συμμετοχές. Απόψε θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται οι παρακάτω 8:

  1. MEERA – “Copo de gin”
  2. Filipe Sambado – “Gerbera amarela do Sul”
  3. Ian Mucznik – “O dia de amanhã”
  4. Bárbara Tinoco – “Passe-Partout”
  5. Blasted – “Rebellion”
  6. Elisa – “Medo de sentir”
  7. JJaZZ – “Agora”
  8. Throes + The Shine – “Movimento”

Από τις 8 συμμετοχές, μόνο οι 4 θα προκριθούν στον τελικό. Αυτό θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής του σόου, η οποία αποτελείται από τους Conan Osíris (εκπρόσωπος της χώρας το 2018), Anabela (εκπρόσωπος της χώρας το 1993), Capicua (συνθέτρια συμμετοχής της εθνικής επιλογής του 2018), Miguel Ângelo (συνθέτης συμμετοχής της εθνικής επιλογής του 2018), Héber Marques (συνθέτης συμμετοχών των εθνικών επιλογών του 2015 και 2017) και τους ειδικούς της μουσικής βιομηχανίας Rui Miguel Abreu και Isilda Sanches.

Ο πρώτος ημιτελικός του Festival da Cançao 2020 θα ξεκινήσει στις 23:45 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.