Σκάνδαλο! Ο εκπρόσωπος της Αυστρίας Nathan Trent με το όνομα Nathanaele Koll είναι και στους 33 φιναλίστ της Γερμανίας!

Σκάνδαλο! Ο εκπρόσωπος της Αυστρίας Nathan Trent με το όνομα Nathanaele Koll είναι και στους 33 φιναλίστ της Γερμανίας!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η speed-interview (γρήγορη συνέντευξη) των 33 φιναλίστ της φετινής γερμανικής επιλογής, με τίτλο “Unser Song 2017”. Μία από τις συνεντεύξεις είναι του Nathan Trent, ο οποίος σήμερα ανακοινώθηκε ως ο εκπρόσωπος της Αυστρίας, αλλά με το όνομα Νathanaele Koll (το πραγματικό του όνομα, όπως εντοπίσαμε). Εκεί μιλά με άνεση και χιούμορ για την μέχρι τώρα πορεία του, για το πως θα ήθελε να εμφανιστεί στη Γιουροβίζιον, ακόμα και για το αν θα ήθελε να τραγουδήσει στα Γερμανικά ή σε κάποια διάλεκτο (κάνουν μια πλάκα με τον παρουσιαστή και μιλούν σε ορισμένες από αυτές), ενώ μας χαρίζει κι ένα ρεφραίν (παρεμπιπτόντως, δεν είναι καθόλου κακός!). Του αρέσει δε η funk και η R’n’b μουσική.

Οι 33 αυτοί φιναλίστ προέκυψαν μέσα από 2500 περίπου αιτήσεις, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει. Μπαίνοντας στο link, θα δείτε και το όνομα του εν λόγω καλλιτέχνη.

Έχουμε δύο απορίες: α) τι μέλλει γενέσθαι, τώρα που χρίστηκε εκπρόσωπος της Αυστρίας; Θα αντικατασταθεί στη Γερμανία από άλλον φέρελπι καλλιτέχνη ή η λίστα θα μειωθεί στους 32;

β) τι μέσον έχει αυτός ο πιτσιρικάς (είναι 24) και προωθείται σε δύο χώρες;

Δείτε το επίμαχο βίντεο, εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.