Σε Ελλάδα και Ουκρανία το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής

Σε Ελλάδα και Ουκρανία το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αποκάλυψε μέσω του newsit ο Γρηγόρης Μελάς, τα βίντεο κλιπ για τα τρία υποψήφια τραγούδια της Demy για την Eurovision 2017 θα γυριστούν σε Ελλάδα και Ουκρανία. Η τραγουδίστρια μαζί με την λεγόμενη “Dream Team” (Δημήτρης Κοντόπουλος και Φωκάς Ευαγγελινός) θα ταξιδέψουν στα μέσα Φεβρουαρίου στην Ουκρανία για τα γυρίσουν τα βίντεο κλιπ που θα έχουν έντονο άρωμα και από την διοργανώτρια χώρα αλλά φυσικά και από Ελλάδα. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να δημιουργηθούν γέφυρες ανάμεσα στις δυο χώρες.

Επιπλέον, άξιο να αναφέρουμε ότι μία από τις λέξεις-κλειδιά που θα υπάρχει σε κάθε τραγούδι θα είναι η λέξη “αγάπη”, με στόχο να δώσει το μήνυμα ότι μόνο με αυτήν γεφυρώνονται τα χάσματα μεταξύ των λαών. Πιο επίκαιρο από ποτέ, ειδικά για την Ουκρανία και όσα συμβαίνουν εκεί τα τελευταία χρόνια.

Αύριο η Demy θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, αφότου ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος μας στη Eurovision 2017 στις 10.οο το πρωί στην εκπομπή “10 στην ενημέρωση” της ΕΡΤ 1 που παρουσιάζουν οι Χρήστος Παγώνης και Κώστας Λασκαράτος. Θεωρείται βέβαιο ότι αύριο δεν θα ακούσουμε κανένα από τα τραγούδια, καθώς -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- θα ακουστούν πρώτη φορά στον ελληνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί είτε τέλη Φεβρουαρίου είτε αρχές Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.