Με την Eugénie και το “Puis Danse” η Γαλλία στο Κίεβο;

Με την Eugénie και το “Puis Danse” η Γαλλία στο Κίεβο;

Ένα τουιτάρισμα του αρχηγού της αποστολής της Γαλλίας στο διαγωνισμό Edoardo Grassi, ήταν αρκετό για να υποστηρίξουν αρκετοί πως η εκπρόσωπος της χώρας στο Κίεβο θα είναι η Eugénie. Μάλιστα εγχώρια μέσα προχώρησαν παρακάτω λέγοντας πως το τραγούδι που θα είναι η γαλλική συμμετοχή, είναι το single που πρόσφατα κυκλοφόρησε η Eugénie και λέγεται Puis Danse.

Ο Edoardo Grassi έγραψε στο τούιτερ του ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Eugénie. Το τραγούδι που φημολογείται ως η γαλλική συμμετοχή είναι στα 3 λεπτά περίπου, κάτι που ενισχύει το εν λόγω σενάριο. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας όπως και πέρσι θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2017 με κλειστή επιλογή. Πάνω από 300 τραγούδια κατατέθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της γαλλικής τηλεόρασης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, που ήταν η καταληκτική ημερομηνία. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα γνωρίζουμε τον διάδοχο του Amir.

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε τη φημολογούμενη γαλλική συμμετοχή στη Eurovision 2017:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.