Σε αδιέξοδο το Ισραηλ – Δεν μπορούν να βρούνε τραγούδι για τον Imri Ziv

Σε αδιέξοδο το Ισραηλ – Δεν μπορούν να βρούνε τραγούδι για τον Imri Ziv

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγείται η ισραηλινή επιτροπή για την επιλογή τραγουδιού για την Eurovision. Σημερινό δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Today αναφέρει ότι η επιτροπή που σύστησε η δημόσια τηλεόραση της χώρας με σκοπό να επιλέξει το τραγούδι για τον Imri Ziv που θα τους εκπροσωπήσει στο Κίεβο, ενώ συνεδρίασε χθες δεν κατάφερε να καταλήξει σε μια απόφαση, καθώς σύμφωνα με την ίδια, κανένα από τα τραγούδια που υποβλήθηκαν δεν ταιριάζουν στη φωνή και στο στυλ του Imri.

Αξίζει να σημειωθεί ο,τι o στιχουργός Doron Medalie, που είχε γράψει τους στίχους των τραγουδιών που εκπροσώπησαν το Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια και τους έφερε και αμφότερες φορές στον τελικό, είχε υποβάλει και για αυτή τη χρονιά τραγούδι. Με δημοσίευση του στο facebook o Doron είπε, «αν και έχω ισχυριστεί ότι έχω έναν άσσο στο μανίκι μου το τραγούδι δεν ταιριάζει στον Imri και θα πρέπει να περιμένουμε»

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Doron Medalie πίστευε (όπως και οι περισσότεροι), ότι θα κερδίσει τον εθνικό τελικό η Jullieta στην οποία θα ταίριαζε το τραγούδι που ετοίμασε για αυτήν. Έτσι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τη Eurovision στο Ισραήλ πήρε αναβολή, προκειμένου η ομάδα που έφερε το Ισραήλ στον τελικό τα δύο τελευταία χρόνια, να γράψουν ένα νέο τραγούδι που θα ταιριάζει περισσότερο στον Ιmri Ziv.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.