Ολοκληρώθηκε το video clip του Gravity – Οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση

Ολοκληρώθηκε το video clip του Gravity – Οι λεπτομέρειες για την ανακοίνωση

Τα γυρίσματα για το video clip του Gravity ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της παρουσίασης της φετινής κυπριακής συμμετοχής. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό ολόκληρης της Ευρώπης, την επόμενη Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Στο studio 3 του ΡΙΚ έγιναν τα γυρίσματα του επίσημου video clip του τραγουδιού, με το οποίο ο Hovig θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2017. Σκηνοθέτης ήταν ο Αιμίλιος Αβραάμ,  η διεύθυνση φωτογραφίας ανήκε στον Σωφρόνη Σωφρονίου, η ενδυματολογική επιμέλεια στον Νότη Παναγιώτου ενώ την ευθύνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ανέλαβε ο Χάρης Σάββα. Στο βίντεο συμμετέχει η χορεύτρια Ναταλία Μιχαήλ. Στίχους και μουσική όπως γνωρίζετε υπογράφει ο Σουηδός Thomas G:Son.

Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στο κοινό την Τετάρτη 1 Μαρτίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ στις 20.00. Αμέσως μετά το βίντεο θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και στο κανάλι στο YouTube του Eurovision TV καθώς και σε όλα τα επίσημα social media της EBU.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

video1

video2

video3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.