Αυστραλία 2017: Ο Isaiah Firebrace Φαβορί Για Να Εκπροσωπήσει Την Χώρα Στην Eurovision

Αυστραλία 2017:  Ο Isaiah Firebrace Φαβορί Για Να Εκπροσωπήσει Την Χώρα Στην Eurovision

Καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί ο εκπρόσωπος της Αυστραλίας στην Eurovision 2017, όλο και πιο έντονα κυκλοφορεί η φήμη στα τοπικά μέσα της Αυστραλίας ότι ο Isaiah Firebrace, νικητής του X Factor, είναι το απόλυτο φαβορί για να την εκπροσωπήσει στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια την επιθυμία του να συμμετέχει στην Eurovision και έχει υπογράψει με την δισκογραφική εταιρία της Sony, της ίδιας εταιρίας που βρίσκεται πίσω από τους  Dami Im (Australia 2016), Jessica Mauboy (Interval Act ESC 2014) and Guy Sebastian (Australia 2015).

Ο Isaiah κυκλοφόρησε το τελευταίο του single “It’s Gotta Be You” τον περασμένο Νοέμβριο και σύμφωνα με τους κανόνες της Eurovision, μπορεί να διαγωνιστεί με αυτό.

Το τραγούδι έχει μαζική επιτυχία στα Spotify Charts σε περισσότερες από 15 χώρες, ανάμεσα σε αυτές είναι οι Αυστραλία, Δανία, Νορβηγία, Καναδάς, ΗΠΑ και Σουηδία, όπου έχει γίνει πλατινένιο.

Υπάρχουν και άλλοι πιθανοί υποψήφιοι όπως οι The Veronicas, Samantha Jade και Nathaniel Willemse που είναι μεγάλα ονόματα στην χώρα και μπορούν να την εκπροσωπήσουν επάξια με τους προκατόχους τους. Το μυστήριο θα λυθεί αύριο όπου το τοπικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο SBS θα ανακοινώσει τον υποψήφιο από την Μελβούρνη.

Η Αυστραλία συμμετέχει στην Eurovision από το 2015 καθώς έκανε το ντεμπούτο της σαν guest συμμετοχή. Εκπροσωπήθηκε από τον Guy Sebastian και το Tonight και πετυχαίνοντας πολύ καλό αποτέλεσμα αφού κατετάγη πέμπτη. Πέρυσι η Dami Im με το Sound of Silence πήγε ακόμα καλύτερα καθώς τερμάτισε δεύτερο και πρώτο στις επιτροπές. Πλέον η χώρα συμμετέχει μαζί με τις υπόλοιπες χώρες σαν ισότιμο μέλος, περνώντας από ημιτελικό.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο του single

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.