Η σειρά εμφάνισης των 12 χωρών στην Junior Eurovision 2020

Η σειρά εμφάνισης των 12 χωρών στην Junior Eurovision 2020

Πριν από λίγο, κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης της φετινής Junior Eurovision, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των 12 χωρών στο σόου της Κυριακής. Η περσινή νικήτρια της JESC, Viki Gabor, ήταν αυτή που καθόρισε μέσω της κλήρωσης ποιες χώρες που θα διαγωνιστούν στην πρώτη και την τελευταία θέση, καθώς και σε ποια θέση θα εμφανιστεί χώρα της, η Πολωνία. Έτσι στις 29 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την πρωτοεμφανιζόμενη Γερμανία να ανοίγει τον διαγωνισμό, την Γαλλία να εμφανίζεται τελευταία, ενώ η διοργανώτρια Πολωνία, 6η.

Αμέσως μετά την τελετή έναρξης, η βασική ομάδα της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας, TVP, συνέχισε την κλήρωση για την σειρά εμφάνισης, η οποία εγκρίθηκε από τον Εκτελεστικό Επόπτη του διαγωνισμού, Martin Österdahl.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών της Junior Eurovision 2020, διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Γερμανία
  2. Καζακστάν
  3. Ολλανδία
  4. Σερβία
  5. Λευκορωσία
  6. Πολωνία
  7. Γεωργία
  8. Μάλτα
  9. Ρωσία
  10. Ισπανία
  11. Ουκρανία
  12. Γαλλία 

Ο διαγωνισμός της Junior Eurovision 2020, θα πραγματοποιηθεί της Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος, ενώ η online ψηφοφορία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος, όπου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού θα μπορείτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.