ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:Watch my dance με Λούκα Γιώρκα & Stereo Mike

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:Watch my dance με Λούκα Γιώρκα & Stereo Mike

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Μαίου 2011 δείξαμε στους Ευρωπαίους ότι ΄την έχει η ψυχή μας τη φωτιά’.
56ος διαγωνισμός τραγουδιού και o Λούκας Γιώργας ταξίδεψε για το Düsseldorf της Γερμανίας,με τη συνοδεία του Stereo Mike και το ‘Watch my dance’ των Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και Ελεάνας Βραχάλη.
Για πρώτη φορά ο μουσικός αυτός διαγωνισμός θα φιλοξενούσε έναν ρυθμό 9/8 σταλμένο απο την Ελλάδα μας, που εκείνη τη χρονιά θα προσπαθούσε να στείλει το δικό της μουσικό μήνυμα ανάμεσα σε 43 χώρες.
Ο νεαρός τραγουδιστής και φίλος του INFE, κατάφερε να κάνει την χώρα μας υπερήφανη κατακτώντας την 7η τιμητική θέση.
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε τη σκηνική παρουσία της χώρας μας που ΄γέμισε΄ τη σκηνή με κίονες και χορευτές να κινούνται μεταξύ του χορού του ζειμπέκικου και του rap,men in black με λευκά πουκάμισα και με κόκκινη φόδρα που συμβολίζει τη φωτιά και το πάθος,και με έναν άκρως Ελληνικό ρυθμό -με πινελιά απο το rap του ταλαντούχου Stereo Mike, και το solo χορευτικό του Λούκας,κατάφεραν να πείσουν ακόμα και όσους εντός χώρας αμφισβητούσαν την νίκη του καθώς απέδειξε με τη θέση που τελικώς κατέλαβε ότι ήταν η σωστότερη επιλογή εκείνη την χρονιά για την εκπροσώπηση μας στον μουσικό αυτό διαγωνισμό.
Χαρακτηριστικά αξέχαστα στιγμιότυπα απο τη χρονιά του 2011 το μεγάλο πάρτυ που διοργανώθηκε στη Γερμανία με την παρουσία και πολλών άλλων εκπροσώπων χωρών αλλά και εκατοντάδων καλεσμένων/φανς , απο το ΙNFE Greece, καθώς και στη τηλεοπτική μετάδοση του τελικού το κοντινό πλάνο του σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Κύπριου τραγουδιστή,με τα μάτια του να δακρύζουν για την Ελλάδα.

Τη νίκη τελικώς κατάφεραν οι εκπρόσωποι από το Αζερμπαϊτζάν Ell & Nikki με το Running Scared.

Watch my dance .Σ’ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.