Δεξίωση με ΄άρωμα Ελλάδας΄στη πρεσβεία της Βιέννης

Δεξίωση με ΄άρωμα Ελλάδας΄στη πρεσβεία της Βιέννης

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου μαζί με όλη την Ελληνική αποστολή,παραβρέθηκαν στην δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν τους η πρέσβειρα της χώρας μας στην Αυστρία,κυρία Χρυσούλα Αλειφέρη και βρέθηκαν στην πρεσβεία μας στην Βιέννη,παρουσία πολλών ομογενών μας καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της πρεσβείας μας εκεί,μαζί με το Γραφείο του ΕΟΤ.
Η πρέσβειρα μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή μας συμμετοχή,ενώ τόνισε πως το ΄μήνυμα΄ της 60ης Eurovision΄χτίζοντας γέφυρες΄είναι αυτό που μέσω της μουσικής συμβάλλει σε μια ενωμένη ΄πραγματικά΄Ευρώπη.
Τον λόγο πήρε και η διεθύντρια του ΕΟΤ στην Βιέννη κυρία Αθηνά Μπαμπάκου,που ανέφερε τα θετικά αποτελέσματα που είναι σίγουρη ότι θα έχει ο Ελληνικός τουρισμός και αυτή τη χρονιά,καθώς η χώρα μας είναι παρούσα σε μια τέτοια Ευρωπαική διοργάνωση.
Ήδη σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε,οι τουρίστες που πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση για το επερχόμενο καλοκαίρι.
Η βραδιά φυσικά δεν θα μπορούσε να τελειώσει χωρίς το One last breath δια στόματος Μαρίας Έλενας Κυριάκου a capella,κάτι που για ακόμα μια φορά ενθουσίασε τους παρεβρισκoμένους που την χειροκρότησαν θερμά.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.