Σαν Μαρίνο: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Una voce per San Marino

Σαν Μαρίνο: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Una voce per San Marino

Ολοκληρώθηκε απόψε ο δεύτερος ημιτελικός για τους ανερχόμενους διεθνείς καλλιτέχνες από την εθνική επιλογή του Σαν Μαρίνο για την φετινή Eurovision, Una voce per San Marino. Απόψε διαγωνίστηκαν συνολικά 20 καλλιτέχνες. Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι προέρχονταν από διάφορες χώρες πλην του Σαν Μαρίνο (για αυτούς θα υπάρξει ξεχωριστός ημιτελικός).

Από τους αποψινούς καλλιτέχνες, οι πρώτοι 3 προκρίθηκαν στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου ενώ οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στις θέσεις 4 έως 8 θα διαγωνιστούν στην δεύτερη ευκαιρία που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου. Οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι ήταν οι εξής:

  1. Giada Varaschin – What?
  2. Giorgio Borghes (Claudia F) – Time Is Ticking
  3. Gisele Abramoff – Better Than Before
  4. I Koko – Born to the River
  5. Jessica Anne Condon – Water on the Ground
  6. João Paulo & Miguel – Amore, infinito amore
  7. Joe Romano & TheStolenClipper – Hallelujah
  8. Katrin Roselli – If You Love Me
  9. Kimberly Genil – Pink Skies
  10. Kumi Watanabe – Freedom
  11. Kurt Cassar – Tears of Gold
  12. Le Bebae – Fuori di te
  13. Leonardo Frezzotti – Blessing
  14. Lorenza Rocchiccioli – Non mi batte mai neanche il cuore
  15. Luca Cima – Feed the Flies
  16. Luca Veneri – Dreams and Believes
  17. Luci Blu – Blah Blah
  18. Mad – Gitana
  19. Marco Saltari – Settembre (E poi ciao)
  20. Maria Chiara Leoni – Tiramisu

Από αυτούς οι πρώτοι 3 που πέρασαν στον τελικό ήταν οι παρακάτω:

  • Lorenza Rocchiccioli
  • Kurt Cassar
  • Katrin Roselli

Ενώ οι 5 που προκρίθηκαν στην δεύτερη ευκαιρία ήταν οι παρακάτω:

  • Giada Varaschin
  • Gisele Abramoff
  • Kumi Watanabe
  • Mad
  • Maria Chiara Leoni

Ποιο είναι το format του Una Voce Per San Marino;

Αναμφίβολα η εθνική επιλογή του Σαν Μαρίνο είναι η πολυπλοκότερη της φετινής χρονιάς. Αρχικά μέσω οντισιόν επιλέχθηκαν να προκριθούν στην φάση των ημιτελικών συνολικά 60 διεθνείς ανερχόμενοι καλλιτέχνες, οι οποίοι προέρχονταν από διάφορες χώρες πλην του Σαν Μαρίνο και 6 ανερχόμενοι καλλιτέχνες από το Σαν Μαρίνο.

Οι διεθνείς ανερχόμενοι καλλιτέχνες χωρίστηκαν σε 3 ημιτελικούς των 20 καλλιτεχνών, οι οποίοι πραγματοποιούνται από 13 έως 15 Φεβρουαρίου. Οι πρώτοι 3 από κάθε ημιτελικό προκρίνονται στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών και οι αμέσως επόμενοι 5 προκρίνονται στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Οι 6 καλλιτέχνες από τον Σαν Μαρίνο διαγωνίζονται στον 4ο ημιτελικό όπου οι 3 πρώτοι θα προκριθούν στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών.

Στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας θα διαγωνιστούν οι 15 καλλιτέχνες που κατέλαβαν τις θέσεις 4 έως 8 στους 3 πρώτους ημιτελικούς. Οι 4 πρώτοι από τον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας προκρίνονται στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών. Από τους 16 που θα διαγωνιστούν στον τελικό των ανερχόμενων καλλιτεχνών οι 16 θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Una Voce Per San Marino όπου εκεί θα τους περιμένουν 10 διακεκριμένοι καλλιτέχνες. Ο νικητής του τελικού αυτού θα εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στην Eurovision 2022 ενώ οι 3 πρώτοι από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες θα πάρουν τα βραβεία των €7000, €2000, και €1000.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.