Σερβία: Η Goca Tržan αποχώρησε από το Pesma za Evroviziju 22

Σερβία: Η Goca Tržan αποχώρησε από το Pesma za Evroviziju 22

Ο RTS, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Σερβίας, επιβεβαίωσε ότι η Goca Tržan αποσύρθηκε από το Pesma za Evroviziju 22.

Η Goca Tržan, η οποία επρόκειτο να ερμηνεύσει το “Fitilj” στον 2ο ημιτελικό στις 4 Μαρτίου, αποχώρησε από την Pesma za Evroviziju 22, λόγω προβλημάτων υγείας. Αντί για αυτήν, στον 2ο ημιτελικό θα εμφανιστούν οι CHEGI και Braća Bluz. Θα διατηρήσουν επίσης τη σειρά εμφάνισης της, η οποία ήταν 6η μεταξύ των 18 συμμετοχών.

Το συγκρότημα CHEGI και Braća Bluz, που άλλες φορές αναφέρεται ως CHEGI, είναι ένα συγκρότημα από το Βελιγράδι που εκτελεί διάφορα είδη μουσικής. Είναι περισσότερο γνωστοί ως γαμήλιο συγκρότημα. Θα ερμηνεύσουν το τραγούδι «Devojko sa plamenom u očima» (Το κορίτσι με τις φλόγες στα μάτια). Το συγκρότημα επιλέχθηκε καθώς ήταν οι επόμενοι καλλιτέχνες με την καλύτερη θέση σύμφωνα με την επιτροπή επιλογής.

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε ο RTS, ακολουθώντας τις οδηγίες του διαγωνισμού, οι δημιουργοί και οι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να αλλάξουν τους καλλιτέχνες ή/και τα τραγούδια εάν υπάρχει κάτι λάθος είτε με τους ίδιους τους καλλιτέχνες, είτε με τις ερμηνείες τους.

Οι ημιτελικοί του Pesma za Evroviziju 22 πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Μαρτίου, με τον τελικό να διεξάγεται στις 5 Μαρτίου. 18 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν σε κάθε ημιτελικό, με εννέα από αυτούς να προκρίνονται στον Μεγάλο Τελικό.

Για να ακούσουμε το υποψήφιο κομμάτι των CHEGI:

Σας αρέσει ή όχι ; Γράψτε το στα σχόλια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.