Σαν Μαρίνο: Στις 21 Ιανουαρίου η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Σαν Μαρίνο: Στις 21 Ιανουαρίου η ανακοίνωση του καλλιτέχνη

Πριν μια βδομάδα το κρατικό κανάλι του Σαν Μαρίνο ,SMRTV, είχε ανακοινώσει ότι έχει ήδη επιλέξει τον εκπρόσωπο της για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, καθώς και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί. Η ανακοίνωση μάλιστα αναφέρονταν σε κάποιον “διεθνή καλλιτέχνη”.

ΣΤΙΣ 21 ΓΕΝΑΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με νέα γνωστοποίηση του το κρατικό κανάλι αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρας θα γίνει σε ειδική συνέντευξη τύπου στις 21 Ιανουαρίου.

Η αναφορά στον διεθνή καλλιτέχνη ξεκίνησε ένα σύνολο φημών να οργιάζουν γύρω από το όνομα του Rodrigo Alves μετά και την δική του ανάρτηση στα προσωπικά του social media.

Ενώ ακολούθησε και δεύτερη ανάρτησε στο ίδιος μήκος κύματος:

Απ’την άλλη στο προσκήνιο βρέθηκε και το όνομα της  ρωσικής καταγωγής καλλιτέχνιδος, Daryana Kraieva όταν στην ιστοσελίδα της , η παραγωγική της ομάδας ανέφερε ότι η ίδια έχει επιλεγεί εδώ και καιρό να εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στο Τελ Αβίβ.

Image result for Darya Kraeva

Το κρατικό κανάλι ωστόσο δεν επιβεβαιώνει κανένα από τα δύο ονόματα και μένει μόνο στην ημερομηνία της συνέντευξης τύπου κατά την οποία θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες.

ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΣΤΗΝ EUROVISION

To Σαν Μαρίνο είναι η μικρότερη χώρα σε πληθυσμό που έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision. Μετράει συνολικά 9 συμμετοχές στον διαγωνισμό, εκ των οποίων μόλις μια χρονιά κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, το 2014 με την Valentina Monetta και το τραγούδι Maybe καταλαμβάνοντας την 24η θέση.  Στον διαγωνισμό του 2018 συμμετείχε με τις Jessika Muscat και Jenifer Brening και το τραγούδι Who we are το οποίο περιορίστηκε στην 17η θέση του δεύτερου ημιτελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.