Σαν Μαρίνο: Με το Say Na Na Na στο Τελ Αβίβ ο Serhat

Σαν Μαρίνο: Με το Say Na Na Na στο Τελ Αβίβ ο Serhat

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τον Σαν Μαρίνο στην φετινή Eurovision θα αποκαλυπτόταν σήμερα στις 23:30, όμως εν τέλει διέρρευσε νωρίτερα. Πρόκειται για το τραγούδι Say Na Na Na απο τον Serhat, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό το 2016 με το τραγούδι I didn’t know με το οποίο κατέλαβε την 11η θέση στον ημιτελικό.

Ακούστε παρακάτω την συμμετοχή του Σαν Μαρίνο:

https://www.youtube.com/watch?v=50svx0DRG5o

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SERHAT

O Serhat (Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu το πλήρες όνομα του) είναι ένας Τούρκος τραγουδιστής και τηλεπαρουσιαστής, γεννημένος το 1964 στην Κωνσταντινούπολη. Έγινε γνωστός στην Τουρκία ως τηλεπαρουσιαστής με το τηλεπαιχνίδι Riziko!, ενώ η μεγαλύτερη του μουσική επιτυχία ήταν το τραγούδι Total Disguise, ένα ντουέτο με την Γαλλοβελγίδα τραγουδίστρια Viktor Lazlo που κυκλοφόρησε το 2004, έγινε επιτυχία σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες και επανεκτελέστηκε το 2018 σε ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου. Ο Serhat έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με Έλληνες, καθώς το 2005 παρουσίασε  το τηλεοπτικό show Kalimerhaba μαζί με την Κατερίνα Μουτσάτσου, ενώ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Νεκτάριο Τυράκη (στιχουργό του Shake it με το οποίο ο Σάκης Ρουβάς έφερε την 3η θέση στην Ελλάδα το 2004) μεταξύ των οποίον ήταν και η προηγούμενη συμμετοχή του Serhat στην Eurovision. Το τραγούδι Say Na Na Na είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά και έχει μια έντονη αισθητική των 80’s. To videoclip του τραγουδιού θα κυκλοφορήσει απόψε στις 00:59 ώρα Ελλάδας.

Το Σαν Μαρίνο στην Eurovision

To Σαν Μαρίνο έλαβε μέρος για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2008, έκτοτε έχει καταφέρει να προκριθεί μόλις μια φορά στον τελικό, το 2014 με την  Valentina Monetta και το τραγούδι Maybe, όπου έφτασε έως την 24η θέση. Το Σαν Μαρίνο φέτος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού.

3 σκέψεις για το “Σαν Μαρίνο: Με το Say Na Na Na στο Τελ Αβίβ ο Serhat

  1. Νοσταλγικό ντίσκο κομμάτι που ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα με ανυπομονησία από τον μπάρμπα-Σερχάτ 🙂 Σίγουρα θα το δυνάμωνα αν έπαιζε στο ραδιόφωνο. H αίσθηση του να οδηγείς το καλοκαίρι ένα ξεσκέπαστο αυτοκίνητο στα τρία λεπτά ενός τραγουδιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.