Σαν Μαρίνο: Με το Adrenalina η Sehnit και ο Flo Rida στο Ρότερνταμ

Σαν Μαρίνο: Με το Adrenalina η Sehnit και ο Flo Rida στο Ρότερνταμ

Διέρρευσε πριν από λίγο η συμμετοχή του Σαν Μαρίνο για την Eurovision 2021. Τίτλος του τραγουδιού είναι Adrenalina και εκτός από την Senhit συμμετέχει σε αυτό ο rapper Flo Rida. Το τραγούδι κινείται σε ανατολίτικους ethno-pop ήχους.

Λίγο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει ένα μικρό απόσπασμα από το videoclip του τραγουδιού με την Senhit να κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο!

Λίγα λόγια για την Senhit και τον Flo Rida

H Senhit γεννήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας με γονείς που κατάγονται την Ερυθραία. Εκπροσώπησε το Σαν Μαρίνο το 2011 με το τραγούδι Stand by χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Το 2020 επιλέχθηκε ξανά να εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Freaky, o περσινός διαγωνισμός τελικά ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19, αλλά η τηλεόραση του Σαν Μαρίνο ανανέωσε την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο της Senhit για 3η φορά.

Ο Flo Rida (Tramar Lacel Dillard το πλήρες όνομα του) είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους rappers της Αμερικής. Το 2007 με το τραγούδι Low έμεινε για 10 εβδομάδες στην κορυφή των Αμερικανικών charts. Έχει κυκλοφορήσει 4 studio albums και ένα EP, ενώ αρκετά από τα τραγούδια του έγιναν διεθνείς επιτυχίες όπως τα “Right Round”, “Club Can’t Handle Me”, “Good Feeling”, “Wild Ones”, “Whistle”, “I Cry”, “G.D.F.R.” and “My House”.

 

Μία σκέψη στο “Σαν Μαρίνο: Με το Adrenalina η Sehnit και ο Flo Rida στο Ρότερνταμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.