Σάγια: “Η Κύπρος μου θυμίζει λίγο Παπαρίζου”

Σάγια: “Η Κύπρος μου θυμίζει λίγο Παπαρίζου”

Η Σάγια εμφανίστηκε χθες μέσω skype στην εκπομπή του OPEN, Open Weekend, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αγαπώ και στηρίζω την ελληνική συμμετοχή, εύχομαι καλή επιτυχία στην Αμάντα. Μ’ αρέσει και το τραγούδι. Είναι πολύ κοντά στα σκανδιναβικά ακούσματα. Ήμουν εκεί για αρκετούς μήνες, κάνοντας μιούζικαλ, και άκουσα πάρα πολύ ραδιόφωνο, και όντως είναι πάρα πολύ κοντά στα ακούσματα που έχουν στη Σκανδιναβία. Νομίζω ότι θα αρέσει και θα πάρουμε ψήφους από εκεί, χώρια πως έχει σχέση με τη Σκανδιναβία. Είναι γλυκιά, είναι έξυπνη, έχει πολύ ωραία φωνή, είναι καλλιτέχνης… Νομίζω ότι θα πάμε καλά.”

“Εμένα μ’ αρέσει το τραγούδι της Κύπρου, μ’ αρέσει και η Ανδρομάχη. Μου θυμίζει λίγο Παπαρίζου, διότι είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, και είναι πανέμορφο. Από την πρώτη φορά που το άκουσα, το συμπάθησα πάρα πολύ. Είναι φρέσκο, παρόλο που έχουμε ακούσει πάλι δίγλωσσο τραγούδι, αλλά είναι και φρέσκο, έχει ελληνικές και κυπριακές ρίζες, το έχουμε συνδυάσει με την αγγλική γλώσσα… Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ όμορφο. Μπορεί τώρα να μην πηγαίνει καλά, άλλα έχουμε δει εκπλήξεις στην Eurovision.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.