Μαυροβούνιο: Η εμφάνιση δεν ήταν όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από την αποστολή

Μαυροβούνιο: Η εμφάνιση δεν ήταν όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί από την αποστολή

Σύμφωνα με την Vladana, δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλα όσα ζήτησε το Μαυροβούνιο για την εμφάνιση του “Breathe” από τους διοργανωτές. Το σχέδιο που ζήτησαν από τους διοργανωτές της Eurovision, το οποίο ήταν να αφηγούταν την ιστορία του τραγουδιού, η Vladana ανέφερε ότι δεν υλοποιήθηκε “ούτε κατά το 5%“.

Η Vladana είναι ικανοποιημένη με τις πρόβες της προς το παρόν στο Pala Olimpico και τη δουλειά της δημιουργικής της ομάδας: Gojko Berkuljan και Vesna Popadić.

Ένα βασικό στοιχείο της εμφάνισης της τραγουδίστριας είναι ο φωτεινός δίσκος που βρίσκεται στο κοστούμι της και φωτίζεται ανάλογα με την ανάσα της. Το ρούχο σχεδιάστηκε από τη Clara Daguin και προγραμματίστηκε από έναν μηχανικό της Google από την ομάδα της εταιρείας Advanced Technology and Projects (ATAP).

Η τραγουδίστρια είπε στο RTCG ότι η συγκίνηση από τη φωνή της θα είναι το ατού της στον διαγωνισμό. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπο από την 2η πρόβα:

https://www.youtube.com/watch?v=KQSltJM0EBs

Η Vladana αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της συμμετοχή στη Eurovision 2022 είναι αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποκαλύφθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Τορίνο. Την παραμονή της δεύτερης πρόβας της, γλίστρησε στην είσοδο του ξενοδοχείου της και τραυμάτισε το γόνατο και το ισχίο της. Αυτό προκάλεσε κάποιο άγχος και ανησυχία στην αποστολή του Μαυροβουνίου. Ευτυχώς, η Vladana είναι μια χαρά και έτοιμη να συμμετάσχει στον ημιτελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.