Ρωσία: Στις 8 Μαρτίου η διεξαγωγή του εθνικού τελικού!

Ρωσία: Στις 8 Μαρτίου η διεξαγωγή του εθνικού τελικού!

Το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel One, ανακοίνωσε ότι στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εθνικός τελικός για την Eurovision 2021, κάτι που έχει να γίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο εθνικός τελικός αφορά τόσο την επιλογή του καλλιτέχνη, όσο και του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η χώρα στον διαγωνισμό.

Στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει, εμφανίζεται ο χορευτής της περσινής συμμετοχής των Little BigUno“, Dmitry Krasilov, ενώ δίνονται οι εξής πληροφορίες: “Εμείς, ολόκληρη η χώρα, θα επιλέξουμε ποιος θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία στην Eurovision”.

 

Υπήρχαν φήμες πως οι περσινοί εκπρόσωποι Little Big, θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στον διαγωνισμό, μιας και πέρυσι δεν ήταν εφικτό. Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε μετά την ανακοίνωση για επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τους υποψήφιους του τελικού ή για τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν.

Ο εθνικός τελικός της Ρωσίας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, με παρουσιάστρια την Yana Churikova και θα διαρκέσει 1 ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.