Ρωσία: Σε συναυλία στήριξης του Πούτιν η Polina Gagarina

Ρωσία: Σε συναυλία στήριξης του Πούτιν η Polina Gagarina

H εκπρόσωπος της Ρωσίας στην Eurovision 2015, Polina Gagarina παραβρέθηκε σε μια συναυλία με σκοπό τον εορτασμό 8 χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία και την στήριξη των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, ενώ το παρών έδωσε με ομιλία του και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η συναυλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο Luzhniki Stadium, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν οι Ολυμπιακοί αγώνες την Μόσχας του 1980 αλλά και ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2018, ενώ το παρόν έδωσαν αρκετοί διακεκριμένοι Ρώσοι καλλιτέχνες όπως οι Grigory Leps, Nikolai Baskov, Oleg Gazmanov, Timati, Nikolai Rastorguev and the Lube group, Vladimir Mashkov.

H Polina Gagarina ερμήνευσε το τραγούδι της Kukushka το οποίο ήταν το soundtrack της Ρωσικής ταινίας Battle for Sevastopol, η οποία αφορούσε την μάχη της Σεβαστούπολης ανάμεσα στην Ναζιστική Γερμανία και την Σοβιετική Ένωση. Η Polina Gagarina εμφανίζεται στο παρακάτω video στο 8.50.

Η Polina Gagarina εκπροσώπησε την Ρωσία στον 60o διαγωνισμό Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη με το τραγούδι A Million Voices με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.