Ρωσία: Με τους Little Big στο Ρότερνταμ

Ρωσία: Με τους Little Big στο Ρότερνταμ

Η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας C1R επέλεξε τους καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν φέτος την Ρωσία στην 65η Eurovision. Πρόκειται για το συγκρότημα  Little Big, ένα από τα πλέον δημοφιλή συγκροτήματα στην Ρωσία αλλά και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι Little Big είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2013 στην Αγία Πετρούπολη και αποτελείτε από τους  Ilya Prusikin, Sonya Tayurskaya, Anton Lissov και τον Sergey Makarov. Οι Little Big είναι ένα συγκρότημα με ιδιαίτερο στυλ καθώς συνδυάζουν στην μουσική τους Pop, Punk αλλά και Rave ήχους. Το τραγούδι τους Skidibi έφτασε στα 360 εκατομμύρια views στο youtube ξεπερνόντας τα μουσικά σύνορα της Ρωσίας, ενώ το συγκρότημα έχει κάνει περιοδίες σε Ευρώπη και Αμερική.

Το τραγούδι τους θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς στις 9 Μαρτίου είναι η συνάντηση των αποστολών των χωρών που συμμετέχουν στην φετινή Eurovision, και η καταληκτική ημερομηνία επιλογής τραγουδιού για την Eurovision 2020. H Ρωσία θα διαγωνιστεί στον πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού.  Πιστεύετε πως η Ρωσία μπορεί να διεκδικήσει την δεύτερη της νίκη στον διαγωνισμό με τους Little Big;

3 σκέψεις για το “Ρωσία: Με τους Little Big στο Ρότερνταμ

  1. Θεωρητικά τους βρίσκω ενδιαφέροντες.
    Τα βίντεο όμως που βλέπω στο άρθρο δε με ενθουσιάζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.