Ρωσία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision

Ρωσία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision

Απόψε η Ρωσία θα πραγματοποιήσει τον εθνικό της τελικό για την Eurovision 2021, που ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες και που κάτι τέτοιο έχει να διοργανωθεί από το 2012, αφού οι συμμετοχές της επιλέγονταν εσωτερικά.

Δεν έχουν δοθεί βασικές πληροφορίες για τον τελικό, όπως τα ονόματα των συμμετεχόντων και τα τραγούδια με τα οποία θα λάβουν μέρος. Την Τετάρτη, ωστόσο, η ρωσική ιστοσελίδα Super, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα κάποιων καλλιτεχνών που πιθανολογείται ότι θα λάβουν μέρος στην εθνική επιλογή. Οι πιθανοί υποψήφιοι, λοιπόν, είναι οι  #2МашиAnton BelyaevNilettoMORGENSTERN και Egor Kreed.

Η εκπομπή θα διαρκέσει 1 ώρα και ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας θα προκύψει 100% από την ψηφοφορία του κοινού. Εκεί θα βρεθούν και οι περσινοί εκπρόσωποι της Ρωσίας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα είναι υποψήφιοι ή απλά καλεσμένοι του σόου. Εκτός όμως από τους Little Big, το παρών θα δώσει και η εκπρόσωπος της Μολδαβίας Natalia Gordienko, όπου θα ερμηνεύσει τη συμμετοχή της Sugar.

Ο εθνικός τελικός της Ρωσίας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.