Ρωσία: Ακούστε το νέο τραγούδι των t.A.T.u, “Believe in Goodbyes”

Ρωσία: Ακούστε το νέο τραγούδι των t.A.T.u, “Believe in Goodbyes”

Κυκλοφόρισε πριν λίγες μέρες το τραγούδι Believe in Goodbyes, ένα τραγούδι των t.A.T.u το οποίο γράφτηκε το 2014 αλλά δεν κυκλοφόρισε μέχρι σήμερα λόγω της μετέπειτα διάλυσης του συγκροτήματος. Το τραγούδι είναι μια σύνθεστη της Lena Katina και του Sergio Galoyan ενώ στο τραγούδι ακούγονται μόνο τα φωνητικά της Lena Katina καθώς τα φωνητικά της Julia Volkova δεν ηχογραφήθηκαν ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=6qj4yeHgP1w&feature=emb_title

Οι t.A.T.u ήταν ένα από τα πλέον διάσημα συγκροτήματα της Ρωσίας αποτελούμενο από τις  Lena Katina και Julia Volkova. Τα μέλη του συγκροτήματος έγιναν γνωστές από τις επιτυχίες τους All the Things She Said, Not Gonna Get Us και All About Us, ενώ συζητήθηκαν έντονα από τα media λόγω του ερωτικού δεσμού τους. Εκπροσώπησαν την Ρωσία στην Eurovision 2003 με το τραγούδι Ne Ver Ne Boysia με το οποίο έφτασαν έως την τρίτη θέση, ενώ ερμήνευσαν το Not Gonna Get Us ως Interval Act στoν πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2009.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.