Κυκλοφόρησε το νέο single της Τάμτα, με τίτλο “Σ’αγαπώ”

Κυκλοφόρησε το νέο single της Τάμτα, με τίτλο “Σ’αγαπώ”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το νέο single της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2019, Τάμτα, με τίτλο “Σ’αγαπώ”. Πρόκειται για μια διασκευή του τραγουδιού της Μαριάντας Πιερίδη, που κυκλοφόρησε με τον πρώτο της δίσκο το 2002, σε μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. 18 χρόνια μετά, το τραγούδι διασκευάστηκε από τον Issy Beats, με ερμηνεύτρια την Τάμτα.

Η ιδέα για αυτή την διασκευή, ήρθε έπειτα από την ένταξη του τραγουδιού στο πρόγραμμά της στη σκηνή του BOX όπου εμφανιζόταν. Το βίντεο κλιπ, λόγω της κατάστασης που ζει η χώρα μας με τον κορωνοϊό, γυρίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστρια, με το κινητό της, χωρίς φώτα και χωρίς κανέναν επιπλέον επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως δήλωσε η ίδια. Συνέχισε λέγοντας: “με αρκετή φαντασία, με ένα κινητό και με την εξαιρετική δουλειά που έγινε εκ των υστέρων στο μοντάζ με την προσθήκη χρωμάτων και visuals, νομίζω ότι έχουμε βγάλει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα”.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουργιο single της Τάμτα, “Σ’αγαπώ”, που κυκλοφορεί από την MINOS EMI – A Universal Music Company:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.