Ρουμανία: Ακούστε τις συμμετοχές του Selecţia Naţională 2022

Ρουμανία: Ακούστε τις συμμετοχές του Selecţia Naţională 2022

Η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας TVR, έδωσε στη δημοσιότητα τα τραγούδια των 46 καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν ώστε να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Eurovision 2022.

Στην playlist που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τις συμμετοχές του Selecţia Naţională 2022:

Οι 46 συμμετοχές θα διαγωνιστούν σε έναν ημιτελικό αποτελούμενο από 2 μέρη. Από τις 5 έως τις 10 Φεβρουαρίου, η κριτική επιτροπή και το κοινό, που θα μπορεί να ψηφίζει διαδικτυακά, θα επιλέξουν τα 20 τραγούδια που θα προκριθούν στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού (15 θα επιλέξει η κριτική επιτροπή και 5 το κοινό).

Στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ένας τηλεοπτικός ημιτελικός, με τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις των είκοσι τραγουδιών που έχουν επιλεγεί. Σε αυτό το σόου, μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα δέκα τραγούδια του τελικού, ενώ θα ανακοινώνει τους βαθμούς της μετά από κάθε εμφάνιση.

Στις 5 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Selecţia Naţională, όπου ο νικητής θα εκπροσωπήσει τη Ρουμανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Ο νικητής θα καθοριστεί από τον συνδυασμό ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.