Ρουμανία: Ακούστε μικρά αποσπάσματα των τραγουδιών του Destinaţia Eurovision 2020 – Απόψε στις 20.00 η παρουσίαση των τραγουδιών

Ρουμανία: Ακούστε μικρά αποσπάσματα των τραγουδιών του Destinaţia Eurovision 2020 – Απόψε στις 20.00 η παρουσίαση των τραγουδιών

Πριν από μερικά λεπτά ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας, TVR άλλα και η ίδια η εκπρόσωπος ανέβασαν μικρά αποσπάσματα των υποψήφιων τραγουδιών στο Youtube. Απόψε στις 20.00 η ώρα Ελλάδας θα ακούσουμε ολοκληρωμένα τα 5 τραγούδια. Προς τον παρόν πάρτε μια μικρή γεύση από τα αποσπάσματα που έχουν κυκλοφορήσει:

  1. Alcohol You
  2. Beautiful Disaster
  3. Cherry Red“ 
  4. Colors
  5. Storm

Στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας όπου θα πραγματοποιηθει την 1η Μαρτίου, η Roxen θα ερμηνεύσει 5 τραγούδια. Κατά τη διάρκεια του εθνικού τελικού, το κοινό θα μπορέσει να ψηφίσει το αγαπημένο του τραγούδι. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το κοινό θα επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι, στο οποίο και οι δύο θα έχουν ίδιο ποσοστό 50%, στο τελικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα επικρατήσει η ψήφος του κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.