Π.Γ.Δ.Μ: 7 Μαρτίου η πρεμιέρα της Dona

Π.Γ.Δ.Μ: 7 Μαρτίου η πρεμιέρα της Dona

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η σούπερ σταρ της ΠΓΔΜ Kaliopi θα εκπροσωπίσει για δεύτερη χρονιά τη χώρα της στο Διαγωνισμό της Eurovision. Η Kaliopi είναι γνωστή όχι μόνο στη χώρα της, αλλά και σε άλλες γείτονες χώρες των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό της χώρας MRT, το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Kaliopi είναι έτοιμο. Η παρουσίαση του στο κοινό θα γίνει στις 7 Μαρτίου 20:15 CET σε ένα ειδικό show του MRT1.

Το τραγούδι ονομάζεται Dona και η παραγωγή έχει γίνει από τον Romeo Grill.  Στίχους έχει γράψει η ίδια η Kaliopi και μουσική ο Romeo. Το τραγούδι θα ερμηνευτεί στη γλώσσα της χώρας.

H Kaliopi εκπροσώπησε τη χώρα της το 2012 και ήταν η τελευταία εμφάνιση της χώρας στον Τελικό. Επίσης, η 13η θέση είναι η 2η καλύτερη θέση που έχει λάβει η χώρα ποτέ. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η χώρα δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει στην πρώτη 10αδα του πίνακα βαθμολογίας. Λέτε να τα καταφέρει φέτος;

H συμμετοχή της Kaliopi το 2012

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.