Πώς θα εμφανισθεί η Μαρία Έλενα στη Βιέννη?

Πώς θα εμφανισθεί η Μαρία Έλενα στη Βιέννη?

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου,η φετινή μας εκπρόσωπος στην 60η Eurovision, μίλησε σε εκπομπή του καναλιού Mad,εν μέσω προετοιμασιών της για το ‘στήσιμο΄επί σκηνής του One last breath.και για το πως θα την δούμε στη σκηνή της Βιέννης στις 18 Μαίου.

“Θα φοράω φόρεμα και θα είναι πολύ λαμπερό, θα έχουμε κάποια κίνηση. Σίγουρα δεν θα χορέψω εγώ”, ενώ πρόσθεσε “Θα έχω και το support του Ευθύβουλου πάνω στη σκηνή, τι να κάνω αφού δεν φεύγει“.

Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη επίσης τηλεοπτική της συνέντευξη η καλλιτέχνιδα ανέφερε πως το χρώμα του πάθους – όπως θεωρείται το κόκκινο-και που την συντρόφευσε στον Ελληνικό τελικό,ίσως και να είναι αυτό που θα την δούμε να φοράει και στην τελική παρουσίαση..
Η Ελληνική αποστολή σε σύντομο χρονικό διάστημα και ‘μια αναπνοή΄προ της εμφάνισης μας στην 60η Eurovision.θα ανακοινώσει τα ονόματα των υπολοίπων συντελεστών της δικής μας συμμετοχής (σχεδιαστής-σκηνοθέτης-χορογράφος κλπ).Καλή μας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.