Πως σχολίασαν Stereo Soul & Dj Kon Cept με Giorgina την επιλογή Demy

Πως σχολίασαν Stereo Soul & Dj Kon Cept με Giorgina την επιλογή Demy

Δεν ήταν κοινό μυστικό ότι πέραν της Demy που τελικά επελέγη από την ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι Stereo Soul και ο Dj Kon Cept με την Giorgina εκδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους, τόσο αυτοί όσο και οι δισκογραφικές τους εταιρίες, να ταξιδέψουν στο Κίεβο με τα ελληνικά χρώματα. Μετά τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, αμφότεροι εκδήλωσαν την υποστήριξη τους στην εκπρόσωπό μας και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν και την επόμενη χρονιά.

Οι Stereo Soul μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook, έκαναν την παρακάτω ανάρτηση. Αφού ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη Demy και στη χώρα μας, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη Eurovision 2018, κάτι που φυσικά η ΕΡΤ πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν της.

stereosoul

Σε σχετική ερώτηση του infegreece ο Παναγιώτης Πάλλης μας είπε:

Το status στη σελίδα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα τη σκέψη μας, και τις ευχές μας η Ελλάδα μας να επανέλθει στα καλά placements φέτος! Καλή επιτυχία στην ομάδα που θα πάει!
Ευχαριστούμε για τη στήριξη αυτό το διάστημα!

Μιλήσαμε με τον Dj Kon Cept λίγο μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την ΕΡΤ να έχει αποφασίσει. Οι δηλώσεις του γνωστού δημιουργού δεν απείχαν από το πνεύμα των δηλώσεων των Stereo Soul:

Το πρωί η ΕΡΤ ανακοίνωσε στον διευθυντή της Heaven πως η τελική απόφαση είναι Demy με τρία τραγούδια του Κοντόπουλου και θα ψηφίσει ο κόσμος το ένα από τα τρία. Η Demy είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Καλή επιτυχία εύχομαι και το καλύτερο για την Ελλάδα. Του χρόνου.
Η Giorgina τέλος σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα mediafree, εξέφρασε και αυτή την εμπιστοσύνη της στη Demy και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Κίεβο:

Είμαι πολύ χαρούμενη για την απόφαση της ΕΡΤ. Η Ντέμη είναι ένα υπέροχο και δροσερό πλάσμα με πολύ ταλέντο! Και το team της είναι υπερδυνατό … Πιστεύω πως θα πάνε θαυμάσια και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Με τους καλύτερους οιωνούς και με την υποστήριξη όλων ξεκινά η Demy και η Dream Team μας και ήδη δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται μεγάλα πράγματα στο Κίεβο, που φυσικά δεν είναι μια τυχαία πόλη για εμάς. Αλλά ας είμαστε συγκρατημένοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.