Η Καλομοίρα μετά από το “όχι” που εισέπραξε ανασκευάζει: “Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξαναπάω στη Γιουροβίζιον”

Η Καλομοίρα μετά από το “όχι” που εισέπραξε ανασκευάζει: “Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξαναπάω στη Γιουροβίζιον”

Το όνομά της Καλομοίρας (Μαρία-Καλομοίρα “Carol” Σαράντη-Μπούσαλη) ακούστηκε πολύ φέτος, η ίδια αυτοπροτάθηκε στην ΕΡΤ, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, δεδομένου ότι από το 2018 τα παιδιά της θα πάνε στο σχολείο και θα της είναι πλέον αδύνατον κάτι τέτοιο. Πριν από λίγες μέρες δε ανακοίνωσε -μάλλον πικραμένη- ότι δεν είναι στα σχέδιά της η Γιουροβίζιον 2017 και πρότεινε (με προφητικό τρόπο, σαν κάτι να ήξερε) την Demy (Δήμητρα Παπαδέα) ως ιδανική εκπρόσωπο. Διαβάστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες:

Η Καλομοίρα δεν λέει όχι σε μία δεύτερη συμμετοχή στη Eurovision

Καλομοίρα: “Δεν είναι στα σχέδια μου η Eurovision 2017”. Δείτε ποια τραγουδίστρια προτείνει

Σε νέα ερώτηση του gossip.tv, αν θα πήγαινε στη Γιουροβίζιον ξανά, δήλωσε:
«Αγαπάω πολύ τη Eurovision και ήταν για εμένα μια απίστευτη εμπειρία, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν είμαι σίγουρη αν θα ήθελα να το ξανακάνω. Όλα εξαρτώνται βέβαια από τη μουσική. Το τραγούδι θα έπρεπε να με συνεπάρει!».

Από τον ίδιο ιστότοπο μάθαμε ότι την Κυριακή στο “Rising Star” θα παρουσιάσει το “Shoot’em down”, το νέο της τραγούδι, για το οποίο κάνει εντατικές πρόβες με τους χορευτές. Η ίδια ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο από τις πρόβες. Για την ώρα απολαύστε το νέο της τραγούδι.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.