Πρόγραμμα προβών για την Ελλάδα

Πρόγραμμα προβών για την Ελλάδα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι ημερομηνίες που το ‘One last breath’και όλη η Ελληνική αποστολή θα δώσουν το παρόν τον προσεχή Μάιο στη Βιέννη για τον 60ο Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού.
Η Μαρία Έλενα Κυριάκου από τη Δευτέρα 11 Μαίου με την άφιξη της στις 14:50 το μεσημέρι ξεκινά τη δική της προσπάθεια και τις πρώτες πρόβες και συνεντεύξεις τύπου της αποστολής μας,ενώ την Παρασκευή στις 15 και στις 12:25 τοπική ώρα,θα κάνει τη δεύτερη πρόβα της-όπως ακριβώς θα την δούμε στον 1ο ημιτελικό-,με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τη χώρα μας.
Το δικό μας τραγούδι ξεκινά το ταξίδι ΄μια ανάσα’ πριν τον τελικό του Σαββάτου 23 Μαίου. που όλοι ευελπιστούμε να βρεθεί μιας που το αξίζει.
Πρώτο ΄εμπόδιο΄το βράδυ της Τρίτης και ο 1ος ημιτελικός στη θέση 6 της κατάταξης των χωρών.Ο αγώνας ΄ξεκινά΄και οι ευχές του INFE Greece ακολοθούν το δικό μας τραγούδι και τους συντελεστές του.Καλή μας επιτυχία.Οδεύουμε για 23 Μαίου.

2 σκέψεις για το “Πρόγραμμα προβών για την Ελλάδα

    1. το INFE GREECE σας κρατάει ενήμερους με όλες τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση του έγκαιρα και έγκυρα. Συντονιστείτε για τα τελευταία νέα ,είμαστε ΄μια αναπνοή΄ πριν τις επίσημες ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.