Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Eurovision: “Το “My Secret Combination” ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι” (BINTEO)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Eurovision: “Το “My Secret Combination” ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι” (BINTEO)

Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός…

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Παπαποστόλου και στο “Love It”, μιλώντας για το παρασκήνιο που έγινε γύρω από την εκπροσώπηση της Καλομοίρας και της Ευρυδίκης στην Eurovision, δηλώνοντας επιπλέον την συγκίνησή του εάν η πρώτη επιστρέψει στον μουσικό διαγωνισμό:

Αρχικά ανέφερε για την Καλομοίρα τα εξής:

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Όσο για την Ευρυδίκη και το “Comme Ci Comme Ca”:

“Η ιστορία παίζει ωραία παιχνίδια. Τότε είχα γράψει το τραγούδι -όχι για την Eurovision-…Απλά μου είχε ζητήσει η Ευρυδίκη -με την οποία ήμασταν πάρα πολύ φίλοι- και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, να τους γράψω ένα γαλλικό τραγούδι, γιατί ετοιμάζονταν να κάνουν κάποιες επαφές με μία δισκογραφική εταιρεία στη Γαλλία…και μου λένε “Δεν μας κάνεις και ένα γαλλικό κομμάτι να το έχουμε…”Δεν έγινε τίποτα και μετά το είχα ξεχάσει. Το 2007 πετυχαίνω κάπου την Ευρυδίκη και μου λέει πάμε Eurovision με το “Comme Ci Comme Ca”.

 

Μία σκέψη στο “Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Eurovision: “Το “My Secret Combination” ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι” (BINTEO)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.