Πορτογαλία: Στις 15 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των καλλιτεχνών του Festival da Canção 2020

Πορτογαλία: Στις 15 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των καλλιτεχνών του Festival da Canção 2020

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο μας άρθρο, στις 06 Νοεμβρίου η Πορτογαλική τηλεόραση RTP ανακοίνωσε τους 16 συνθέτες των συμμετοχών του Festival da Canção 2020, του φεστιβάλ μέσω του οποίου επιλέγεται η συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTP της Πορτογαλίας αποκάλυψε στην επίσημη σελίδα του facebook ότι την επόμενη Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου πρόκειται να ανακοινώσει τα ονόματα των καλλιτεχνών καθώς και τους τίτλους των τραγουδιών τους, τα ονόματα των παρουσιαστών και ποια πόλη πρόκειται να φιλοξενήσει τον τελικό του Festival da Canção 2020.

Οι ημιτελικοί του Festival da Canção 2020 θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 07 Μαρτίου. Ο νικητής του Festival da Canção 2020 για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 πρόκειται να επιλεγεί από ένα συνδυασμό κριτικής επιτροπής και τηλεοπτικού κοινού. Ο διαχωρισμός των συνθετών ανά ημιτελικό έχει ως εξής:

Ας θυμηθούμε την συμμετοχή της Πορτογαλίας στον φετινό διαγωνισμό με τον Conan Osiris και το Telemóveis οπού δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αφού τερμάτισε στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 51 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.