Πολωνία: Μέσω εθνικού τελικού η επιλογή της χώρας για την Eurovision 2022;

Πολωνία: Μέσω εθνικού τελικού η επιλογή της χώρας για την Eurovision 2022;

Αλλαγή σχεδίων στον ορίζοντα για την Πολωνική δημόσια τηλεόραση TVP όσον αφορά τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της Πολωνίας για την Eurovision 2022. Σύμφωνα με δημοσίευμα του  Jastrzab Post η ΤVP ενώ αρχικά σχεδίασε να επιλέξει την συμμετοχή της μέσω εσωτερικής επιλογής, πλέον προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει εθνικό τελικό στα μέσα του Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο τελικός αυτός θα αποτελείται συνολικά από 10 καλλιτέχνες και ο εκπρόσωπος της Πολωνίας στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα επιλεγεί κατά 50% από το κοινό και κατά 50% από μια κριτική επιτροπή. Επικρατέστερες ημερομηνίες μοιάζουν να είναι η 18η ή η 19η Φεβρουαρίου.

Μάλιστα στο εν λόγω άρθρο αναφέρονται και κάποια ονόματα καλλιτεχνών που περιέχονται μέσα στην λίστα, των οποίων τα ονόματα ακούγονταν έντονα το τελευταίο διάστημα για πιθανή εσωτερική επιλογή. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι η Ania Byrcyn, η Daria Marx (η οποία από ότι γράφεται υπέβαλε το τραγούδι Paranoia) και ο Krystian Ochman (ο οποίος λέγεται πως υπέβαλε το τραγούδι “Where To Go”)

Η ΤVP είχε αρχικά δηλώσει πως ο εκπρόσωπος της Πολωνίας θα ανακοινωνόταν στις 2 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση αυτή αναβλήθηκε για τις 15 Ιανουαρίου, και όπως φαίνεται υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για ανατροπή στα αρχικά σχέδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.