Ποια ονόματα, ενώ είχαν διαρρεύσει, τελικά “κόπηκαν” από το Melodifestivalen;

Ποια ονόματα, ενώ είχαν διαρρεύσει, τελικά “κόπηκαν” από το Melodifestivalen;

Κάθε χρόνο η εφημερίδα Aftonladet, τα αφιερώματα της οποίας στη Γιουροβίζιον είναι αξεπέραστα, ανακοινώνει εκ των προτέρων ποια ονόματα ακούγονται για το Melodifestivalen (ή MF). Και επειδή η συγκεκριμένη εφημερίδα, τουλάχιστον ως προς το θέμα “Γιουροβίζιον” δεν γράφει κάτι τυχαία, το να αναφέρει ένα όνομα, σημαίνει πως έχει πληροφορίες “εκ των έσω”, είτε από το SVT, είτε από τις δισκογραφικές εταιρείες.

Παρεμπιπτόντως, όπως διαπιστώσατε και οι ίδιοι σε άλλο άρθρο μας, το επίπεδο φέτος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο και τα ονόματα που συμμετέχουν εντυπωσιακά. Πρόκειται για μια μάχη μεταξύ MF 2015 & MF 2016, με την προσθήκη μερικών ακόμα καλλιτεχνών.

Σουηδία 2017: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες του Melodifestivalen, η Loreen επιστρέφει

Ας δούμε πρώτα ποιους προέβλεψε και επιβεβαιώθηκε (20 από τα 28 ονόματα): The Gordons, The Foo Conspiracy, Lisa Ajax, Alice (Svensson), Robin Bengtsson, Ace Wilder, Boris René, Wiktoria (Johansson), Axel Schylström, John Lundvik, De vet Du,  Jon Henrik Fjällgen, Nano (Omar), Etzia, Anton Hagman, Dinah Nah, Krista Siegfrieds, Charlotte Perelli, ενώ είχε ακουστεί ορθά και ο Robin Stjernberg ως συνθέτης.

Ας δούμε όμως ποιοι τελικά δεν φιγουράρουν στον φετινό κατάλογο των υποψηφίων, μολονότι ανακοινώθηκαν:

  • Elisa Lindström (Lilla Melodifestivalen 2015)
  • Ida LaFontaine (Lilla Melodifestivalen 2015)
  • John Lundvik
  • SaRaha (Melodifestivalen 2016)
  • Tommy Körberg (Σουηδία 1969 και 1988, Melodifestivalen 2013, ως μέλος των Ravaillacz), πολύ μεγάλο όνομα της σουηδικής μουσικής.

lindstromlafontainelundviksarahakorbergbook

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί η Anna Book, η οποία ακυρώθηκε πέρυσι και έμεινε με την υπόσχεση ότι θα της δώσουν τιμήν ένεκεν μια θέση φέτος και μάλιστα με συνθέτη τον Thomas G:son. Διαβάστε σχετικά με το “δράμα” της, για το οποίο δεν άφησε κανάλι για κανάλι που δεν πήγε, εδώ:

Melodifestivalen: Σοκ!!! Εκτός η Anna Book!!!

Απομένει να δούμε ποιος θα πάρει το “χρυσό” εισιτήριο για τη Γιουροβίζιον, μετά από τη γνωστή διαδικασία των έξι εβδομάδων, με παρουσιαστές τους Clara Henry, David Lingren & Hasse Andersson. Από την πλευρά μας, θεωρούμε ότι η συσσώρευση τόσων ονομάτων δεν είναι τυχαία και ότι η Σουηδία, εάν κάνει τη σωστή επιλογή, θα καταφέρει να πετύχει την 7η της νίκη, κάτι που ποθεί διακαώς. Θα είμαστε εδώ και θα σας ενημερώνουμε για ό, τι νεότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.