Λευκορωσία 2017: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια

Λευκορωσία 2017: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια

Οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης της Λευκορωσίας ανακοίνωσαν τους 13 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας, για το ποιος θα είναι ο 14ος εκπρόσωπος της Λευκορωσίας στην Eurovision. Οι 13 αυτοί καλλιτέχνες προκρίθηκαν μέσα από τις audition που διεξάχθηκαν σήμερα, και έλαβαν συνολικά μέρος 67 καλλιτέχνες. Οι υποψήφιοι επιλέχθηκαν μέσα από μια επιτροπή 9 ατόμων. Ανάμεσα στους 13 επιλεγμένους καλλιτέχνες συναντάμε και κάποιους που υπήρξαν και στο παρελθόν υποψήφιοι στους εθνικούς τελικούς της Λευκορωσίας, όπως τους Group Navi, τους Nuteki και τους Napoli, καθώς επίσης και τον πρώην διαγωνιζόμενο στο Ρωσικό The Voice (ή αλλιώς Golos), Vadim Kapustin. Στα παρακάτω video τα πιο πολλά τραγούδια είναι Live από την audition, μερικά όμως έχουν κυκλοφορίσει και σε studio μορφή. Αναλυτικά οι υποψήφιοι καλλιτέχνες και οι τίτλοι των τραγουδιών τους είναι οι εξής:

Aleksandra TkachBe stronger

KATTIE (Yekaterina Rudnitskaya)Wild Wind

Vladislav KurasovFollow the Play

https://www.youtube.com/watch?v=o_F2vfhB3kw

Group NAVIHistoryja majho žyccia

Angelica PushnovaWe Should Be Together

https://www.youtube.com/watch?v=9rH4poKMIJg

Isaak Nightingale (Vadim Kapustin)On The Red Line

Anastasiya SheverenkoWe’ll Be Together

July (Yuliya Korenyuk)Children of the World

NutekiTake My Heart

NapoliLet’s Come Together

Lermont ‘n’ JulicHeartbeat

Group PROvokatsiya#MYLOVE

Nikita HodasVoice in my Head

Η τηλεόραση της Λευκορωσίας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία του εθνικού τελικού, σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της όμως, σκοπεύουν να τον διεξάγουν πριν τις 25 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Η Λευκορωσία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 2004 χωρίς να έχει απουσιάσει ούτε μια φορά μέχρι σήμερα. Δεν έχει νικήσει ποτέ, ενώ η καλύτερη της θέση είναι η 6η που έλαβε το 2007 με τον Dmitry Koldun και το “Work your magic”. Από τις 13 συμμετοχές της, μόλις 4 κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό, ενώ φέτος έλαβαν την 12η θέση στον 12ο ημιτελικό με τον Ivan και το “Help you fly”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.