Ποια γαλαζοαίματη θα προσπαθήσει να σώσει τη χαμένη τιμή του Ηνωμένου Βασιλείου;

Ποια γαλαζοαίματη θα προσπαθήσει να σώσει τη χαμένη τιμή του Ηνωμένου Βασιλείου;

Όπως ανακοίνωσε η Emmelie de Forest (Emmelie Charlotte-Victoria de Forest) στο Snapchat, γράφει τραγούδι για την επιλογή του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία μόλις προκηρύχθηκε. Συμμετέχει μάλιστα, μαζί με άλλους δημιουργούς στο #medleystudio #copenhagen, ένα project με έδρα τα Medley Studios της Κοπεγχάγης και σκοπό την παραγωγή του ιδανικού τραγουδιού για το Ηνωμένο Βασίλειο, με αξιομνημόνευτη μουσική και συγκινητικούς στίχους, ένας στόχος που τέθηκε από τον Hugh Goldmith, σύμβουλο του BBC, ειδικό σε θέματα μουσικής βιομηχανίας. Αντίστοιχες ομάδες δουλεύουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

danish-writing-camp-266x400988827_847374895310944_7415090187028957933_n

Η Δανή  που κέρδισε τη Γιουροβίζιον το 2013 με το Only Teardrops, μετά από δυνατό promotion κι έχοντας πλήθος εφέ και τις καλύτερες σκηνοθετικές λήψεις, αλλά και εκ των υστέρων προβολή στο νέο της άσμα, Rainmaker, προσπάθησε και πέρυσι, γράφοντας το Never Alone για λογαριασμό της Anja Nissen που διαγωνίστηκε τελικά στη Δανική επιλογή (2ο), μετά από ειδική -κατ’ εξαίρεση- άδεια της EBU, παρά τη γενική κατακραυγή ότι η ίδια η De Forest το τραγουδούσε ήδη από το 2014 στις συναυλίες της, παραβιάζοντας τους κανόνες της Γιουροβίζιον.

emmelie-de-forest-uk-song

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η υποτιθέμενη γαλαζοαίματη καταγωγή της: σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, ο παππούς της, κόμης Maurice Arnold de Forest ήταν νόθος γιος του βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδου Ζ’, πριν παντρευτεί, και μιας Αυστριακής πριγκίπισσας της δυναστείας των Αψβούργων. Με άλλα λόγια είναι τρισέγγονη της βασίλισσας Βικτωρίας, άρα συγγενής της βασιλικής οικογένειας (μακρινή εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισσάβετ, αν δεν κάνουμε λάθος). Η συγγένεια αυτή έχει αμφισβητηθεί, ωστόσο, ως παραμύθι πούλησε αρκετά και βοήθησε στη νίκη της, όπως το reality με τη γιαγιά του Alexander Rybak που τάχα δεν την είχε δει ποτέ, το σήριαλ με το κλεμμένο Heroes από τραγούδι του David Guetta κι άλλα αντίστοιχα.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά θα σας κρατούμε ενήμερους. Άραγε ο William, o Harry, η Kate και η Pippa Middleton τι άποψη να έχουν; Δεν τους παίρνει στα φωνητικά να σαρώσουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.