Ουγγαρία: Έναρξη υποβολής συμμετοχών με νέους κανόνες

Ουγγαρία: Έναρξη υποβολής συμμετοχών με νέους κανόνες

Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της Ουγγαρίας, MTVA, ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής συμμετοχών για την εθνική επιλογή της χώρας στη Eurovision 2017, A Dal.

Εκτός από τους κανόνες που ίσχυαν κάθε χρόνο, φέτος έρχονται να προσθεθούν ακόμη δύο με στόχο την αύξηση της ποιότητας των τραγουδιών. Έτσι λοιπόν, οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να πάρουν μέρος, θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα άλμπουμ ή να έχουν παρουσιάσει τη μουσική τους σε τηλεόραση ή ραδιόφωνο. Επίσης, οι τραγουδιστές θα πρέπει να ανήκουν σε κάποια δισκογραφική εταιρία ή να έχουν συμβόλαιο με επαγγελματία μουσικό μάνατζερ.

Παράλληλα με αυτές τις αλλαγές στους κανόνες, θα απονεμηθούν και κάποια ειδικά βραβεία στους τραγουδιστές και στα τραγούδια που θα διαγωνισθούν στο A Dal 2017. Αυτά τα ειδικά βραβεία θα αφορούν τους καλύτερους στίχους τραγουδιού και για την πιο θεαματική παρουσίαση.

Η διορία της διαδικασίας υποβολής συμμετοχών θα λήξει στις 20 Νοεμβρίου. Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα σόους επιλογής του A Dal 2017 θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Η περσινή συμμετοχή της Ουγγαρίας στη Eurovision με τον Freddie και το τραγούδι Pioneer, κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό αλλά εκεί τερματίσει μόλις στη 19η θέση με 108 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.