Ελλάδα: Την 2η εβδομάδα του Μάρτη θα κυκλοφορήσει το τραγούδι;

Ελλάδα: Την 2η εβδομάδα του Μάρτη θα κυκλοφορήσει το τραγούδι;

Η συμμετοχή της Ελλάδας για τη Eurovision 2022, ενδέχεται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου με βάση δηλώσεις της Amanda Tenfjord.

Μιλώντας στα ελληνικά μέσα μετά τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, η Amanda Tenfjord άφησε να εννοηθεί μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας της συμμετοχής της. Μιλώντας για το τραγούδι της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα εξήγησε:

Έγραψα το τραγούδι πέρσι, μετά από έναν χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision αλλά για το άλμπουμ μου, όμως τώρα θα πάει στη Eurovision. Θα κυκλοφορήσει περίπου σε τρεις εβδομάδες και θα είναι μια μπαλάντα με αρκετά στοιχεία από τη φωνή μου.

Βάσει των σχολίων της Amanda, η συμμετοχή της χώρας μας φαίνεται πιθανόν να κυκλοφορήσει την εβδομάδα που ξεκινάει από τις 7 Μαρτίου. Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία εβδομάδα πριν από τη συνάντηση των επικεφαλής των αντιπροσωπειών, όπου όλα τα τραγούδια θα πρέπει να έχουν υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας.

Λίγα Λόγια για την Amanda

Η Amanda Tenfjord γεννήθηκε στα Γιάννενα αλλά μετακόμισε στο Tennfjord της Νορβηγίας με την οικογένειά της σε ηλικία 3 ετών. Το 2016 πήρε μέρος στον νορβηγικό μουσικό διαγωνισμό The Stream, όπου βρέθηκε στο Top 30.

Ξεκίνησε να σπουδάζει ιατρική στην Νορβηγία, αλλά έβαλε τις σπουδές της σε παύση το 2019 για να επικεντρωθεί στη μουσική. Έχει κυκλοφορήσει δύο EP μέχρι σήμερα. “First Impression” (2018) και “Miss the Way You Missed Me” (2021).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.