Παρελθόν για τους Minus One o ερμηνευτής Francois και ο μπασίστας Antonis

Παρελθόν για τους Minus One o ερμηνευτής Francois και ο μπασίστας Antonis

Μέσω της σελίδας τους στο Facebook ενημερωθήκαμε ότι δύο μέλη του κυπριακού συγκροτήματος Minus One, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους από την υπόλοιπη ομάδα. Ειδικότερα ο ερμηνευτής Francois Micheletto και ο μπασίστας Antonis Loizides αποφάσισαν να αποχωρήσουν για λόγους που δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν αφορούν κάποια διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος. Μάλιστα οι δύο τους θα συμμετέχουν σε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες έως τα τέλη Μαΐου και έπειτα θα αποχωρήσουν.

Όπως ανέφεραν στον Ιnfegreece το γκρουπ συνεχίζει κανονικά και ήδη ψάχνει τον νέο lead singer που θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα έχει τους ίδιους στόχους.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωσή τους, για την αποχώρηση των δύο μελών της δημοφιλούς κυπριακής ροκ μπάντας, που το 2016 εκπροσώπησαν την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το ALter Ego, φθάνοντας στην 21η θέση στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.