Πέγκυ Ζήνα για Eurovision: Είχα θυμώσει με τους κριτές – “Ηταν αδικία” είπα στον Μιχάλη Ρακιντζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέγκυ Ζήνα για Eurovision: Είχα θυμώσει με τους κριτές – “Ηταν αδικία” είπα στον Μιχάλη Ρακιντζή (ΒΙΝΤΕΟ)
“Ήταν αδικία, όμως εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα”

Καλεσμένη στο ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Η καλλιτέχνιδα μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε την περίοδο της Eurovision, όταν πήγε να εκπροσωπήσει την χώρα μας αλλά και το comeback της στα επαγγελματικά δρώμενα.

«Μετά από έναν χρόνο νομίζω ότι έχω αρχίσει να ενεργοποιούμαι επαγγελματικά. Όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, που άλλαξε τις ζωές μας, εγώ είχα ανάγκη να το ζήσω στο σπίτι μου».

«Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex την ημέρα που ήταν να διαγωνιστώ, ο θυμός που είχα προς στον Μιχάλη Ρακιντζή κι ο αστείος τρόπος που είπα ότι “ήταν αδικία, όμως εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Μετά από τόσα χρόνια το βρίσκω πάρα πολύ αστείο γιατί εγώ άκουγα πάρα πολύ Μιχάλη Ρακιντζή. Είχα θυμώσει και με την κριτική επιτροπή. Ήταν όμως το πρώτο μου χρυσό cd και προσφάτως έζησα μια πολύ συγκινητική εμπειρία με έναν από τους ανθρώπους που καθόταν στην κριτική επιτροπή, ο κύριος Κατσαρός που με συνόδευσε σε μία εκπομπή στα Κύθηρα να τραγουδήσουμε μαζί για αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο».

2 σκέψεις για το “Πέγκυ Ζήνα για Eurovision: Είχα θυμώσει με τους κριτές – “Ηταν αδικία” είπα στον Μιχάλη Ρακιντζή (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Ίσως ο χειρότερος εθνικός μας τελικός όσον αφορά το επίπεδο των διαγωνιζόμενων τραγουδιών ever!
    Δυστυχώς, το τραγούδι του Ρακιτζή ήταν το “καλύτερο” από όσα είχαμε να επιλέξουμε.
    Για το τραγούδι της Ζήνα, ας μη σχολιάσω καλύτερα.

  2. Λάθος επιλογή τότε έπρεπε να ειχε πάει η πεγκυ θα ειμασταν 5αδα σιγιγουρα,, όπως η Κύπρος τότε είχε πάει 5η θέση με τους one

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.