Ο Tony Maiello επιτίθεται στο SMRTV και στους Ιταλούς fans που τον κατέκριναν, με αφορμή τις δηλώσεις Arisa

Ο Tony Maiello επιτίθεται στο SMRTV και στους Ιταλούς fans που τον κατέκριναν, με αφορμή τις δηλώσεις Arisa

Μπορεί ο Άγιος Μαρίνος να είναι ένα από τα μικρότερα κράτη του κόσμου και το μικρότερο που λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision, το σκάνδαλο όμως που ξέσπασε με πρωταγωνιστές τη δημόσια τηλεόραση της χώρας SMRTV και γνωστούς Ιταλούς τραγουδιστές φαίνεται ότι ξεπερνάει κατά πολύ το μέγεθος του. Ο Tony Maiello πρόσφατα αποκάλυψε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook διάλογο, όπου κάποιος υπεύθυνος από το SMRTV του πρότεινε να εκπροσωπήσει το κρατίδιο στη Eurovision 2017, αρκεί να έχει 500.000 € για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής. Ακολούθως και αφού ιταλικά fan sites σχολίασαν δηκτικά τις αποκαλύψεις Maiello, λέγοντας πως το μόνο που επιδιώκει από αυτή την ιστορία είναι λίγη δημοσιότητα, με λακωνική δήλωση της η δημόσια τηλεόραση της χώρας διέψευσε το γεγονός, λέγοντας πως ουδέποτε ήρθε σε συζητήσεις με το νεαρό τραγουδιστή και προφανώς όλη αυτή η συζήτηση ήταν μεταξύ του Maiello και ενός ψεύτικου προφίλ.

Η συνέχεια όμως είναι πιο συναρπαστική. Μετά τις δηλώσεις Arisa στο πρωτοχρονιάτικο show του RAI1 για τις οποίες σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, ο Tony Maiello επιστρέφει δίνοντας μία σκληρή απάντηση τόσο προς το SMRTV, όσο και προς το eurofestivalnews που είναι η ιταλική ιστοσελίδα fans, και μέσω της οποίας του ασκήθηκε θα λέγαμε μία κάπως σκληρή κριτική. Συγκεκριμένα και χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημη απάντηση για τις αποκαλύψεις Arisa από τη δημόσια τηλεόραση του Άγιου Μαρίνου, ο Tony Maiello αναρωτιέται προφανώς ρητορικά:

Οι φίλοι του SMRTV θα πρέπει τώρα να αρνηθούν και τις δηλώσεις της Arisa. Ας δούμε πόσες τελικά προτάσεις θα προκύψουν. Η Arisa δέχθηκε καλύτερη πρόταση από εμένα, μόνο 300.000 €. Επαναλαμβάνω είστε καρκίνος #esc #eurofestivalnews

Κάτι μας λέει ότι αυτή η ιστορία θα έχει και συνέχεια, με συνέπειες και προεκτάσεις που κανείς ίσως ακόμα να μην φαντάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.