Η Arisa νέος στόχος του Άγιου Μαρίνου για να εισπράξουν χρήματα με δόλωμα την εκπροσώπηση στη Eurovision

Η Arisa νέος στόχος του Άγιου Μαρίνου για να εισπράξουν χρήματα με δόλωμα την εκπροσώπηση στη Eurovision

Η δημόσια τηλεόραση του Άγιου Μαρίνου (SMRTV) φαίνεται πως δεν αστειεύεται φέτος και θέλει να βάλει ένα αξιόλογο ποσό στα ταμεία της, με φόντο την εκπροσώπηση της χώρας στη Eurovision 2017. Έτσι μετά τον νεαρό Ιταλό pop τραγουδιστή Tony Maiello που κατήγγειλε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πως άνθρωποι από την SMRTV του πρότειναν να εκπροσωπήσει τη χώρα τους στο Κίεβο, αρκεί να μπορεί να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή του με 500.000 €, σειρά είχε η πασίγνωστη και πολύ πετυχημένη στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό Arisa. Η Arisa λοιπόν στο πρωτοχρονιάτικο show του RAI1, αποκάλυψε πως ο Άγιος Μαρίνος της πρότεινε να τους εκπροσωπήσει αρκεί όπως η ίδια δήλωσε, να επενδύσει 300.000 € για το σκοπό αυτό.

Η Arisa κατά καιρούς έχει δηλώσει πως επιθυμεί διακαώς να πάει στη Eurovision. Το 2014 παρότι κέρδισε το φεστιβάλ του Σανρέμο, ήταν η μόνη χρονιά από όταν η Ιταλία επέστρεψε στο διαγωνισμό το 2011 που η RAI επέλεξε με εσωτερική ανάθεση και δεν χρησιμοποίησε το φεστιβάλ του Σανρέμο για την επιλογή του εκπροσώπου της. Η Arisa δεν έκρυψε τότε τη δυσαρέσκειά της τουιτάροντας: Fuck! Wrong year!

Το τραγούδι με το οποίο θα επιχειρούσε να πάει στη Eurovision όπως λέει, μοιάζει με το Guardando il Cielo, τραγούδι με το οποίο επιχείρησε το 2016 να κερδίσει το Σανρέμο, καταλήγοντας όμως στη 10η θέση. Όπως και να έχει η Arisa έκανε αυτή την αποκάλυψη χωρίς καταγγελτική διάθεση όπως ο Tony Maiello, αφού κατανοεί πλήρως το πολυδάπανο του εγχειρήματος. Δυστυχώς όμως όπως είπε ούτε η ίδια, ούτε η εταιρία της έχει αυτά τα χρήματα.

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του Άγιου Μαρίνου και του Tony Maiello (updated)

Ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον τη δούμε να δοκιμάζει και πάλι στο Σανρέμο για να εκπροσωπήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της ή ίσως ο Άγιος Μαρίνος χαμηλώσει τις απαιτήσεις του και η Arisa το ξανασκεφθεί, δεν είναι άσχημη επιλογή εξάλλου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.