Ο Serhat ζήλεψε τη Valentina Monetta και επιστρέφει για τον Άγιο Μαρίνο

Ο Serhat ζήλεψε τη Valentina Monetta και επιστρέφει για τον Άγιο Μαρίνο

Όπως διαβάσαμε στο Wiwibloggs, ο Άγιος Μαρίνος, ενώ δεν είχε καν επιβεβαιώσει αν θα συμμετάσχει ή όχι στη Γιουροβίζιον του 2017, μεθαύριο θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του. Όχι, δεν θα είναι η Valentina Monetta, μούσα του κρατιδίου επί τρία συναπτά έτη, αλλά ο Serhat (Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu)!!!

Ιταλοί -και όχι μόνο- φαν έκαναν ένα κατάλογο με 13 λόγους, για τους οποίους θα ήθελαν να επιστρέψει ο εν λόγω καλλιτέχνης, ο οποίος ήρθε και στην Ελλάδα και ήταν προσιτός και πολύ φιλικός. Φαίνεται πως η κρατική τηλεόραση του κρατιδίου, SMRTV, “εισάκουσε τις προσευχές τους” και τον επέλεξε ξανά.

Θυμόμαστε όλοι πως συμμετείχε με το I Didn’t Know, το οποίο μεταμορφώθηκε από μπαλάντα σε ντίσκο. Τους στίχους έγραψε ο Νεκτάριος Τυράκης (στιχουργός GRE 04, BLR 05), ενώ τη μουσική ο Olcayto Ahmet Tuğsuz (TUR 78, ως μέλος των Nazar, συνθέτης, στιχουργός και φωνητικά TUR 82, συνθέτης και στιχουργός TUR 87), ο οποίος κατέχει το ρεκόρ επανεμφάνισης συνθέτη, με 29 χρόνια, κάτι το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν επικοινωνιακά, ίσως επειδή η συμμετοχή της Τουρκίας το 1987, Şarkım Sevgi Üstune, -μολονότι οι φαν την αποθεώνουν- τελείωσε με μηδέν βαθμούς.

serhatserhat-2

Μετά τον διαγωνισμό, ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε κατά κόρον στη Γερμανία, όπου προώθησε και τη γιουροσυμμετοχή του, αλλά και το προηγούμενο single, Je M’Adore. Θυμίζουμε ότι έχει κάνει κι ένα ντουέτο με την παρουσιάστρια του 1987, Victor Lazlo (Sonia Dronier), το Total Disguise. Ο αρχηγός της αποστολής, Alessandro Capicchioni, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η είδηση ή αν πρόκειται για ράδιο-αρβύλα. Πέρυσι, πάντως, ο καλλιτέχνης ανακοινώθηκε στις 12 Ιανουαρίου και το τραγούδι ακούστηκε στις 9 Μαρτίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.