Ο Λούκας Γιώρκας επικρατέστερος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Κίεβο

Ο Λούκας Γιώρκας επικρατέστερος να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Κίεβο

Από το πρωί που γράφηκε πως το ΡΙΚ θα επιλέξει την οδό της απευθείας ανάθεσης για την επιλογή του εκπροσώπου της Κύπρου και στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, πολύ μελάνι χύθηκε για το ποιος τελικά είναι ο καλλιτέχνης που βρίσκεται σε συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας για να γίνει ο διάδοχος των Minus One στη σκηνή της Eurovision. Τα ονόματα τα οποία ήδη παίζουν ως πιθανοί υποψήφιοι είναι τρεις. Ο Λούκας Γιώρκας, ο Ανδρέας Λέοντας και η Χάρις Σάββα.

Σύμφωνα με τις πηγές του infegreece από την Κύπρο και με κάθε επιφυλακτικότητα καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ο Λούκας Γιώρκας είναι αυτός που έχει βολιδοσκοπηθεί από την πλευρά του ΡΙΚ και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στο Κίεβο τον επόμενο Μάιο. Η άψογη εμφάνιση του το 2011 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η 7η θέση που απέσπασε το Watch My Dance (3ος στο televoting), έκανε τους ιθύνοντες της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης να εξετάσουν σοβαρά την υποψηφιότητα του. Συγχρόνως θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον ίδιο να κάνει δυναμικό comeback στα μουσικά πράγματα, αφού η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει παγώσει.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω τα δύο άλλα ονόματα που ακούστηκαν σήμερα είναι αυτό του νικητή του X Factor, Ανδρέα Λέοντα, και της Χάρις Σάββα που εκπροσώπησε το 2008 την Κύπρο στη Eurovision Junior και το 2015 κατετάγη 6η στον κυπριακό τελικό για την κανονική πλέον Eurovision με το τραγούδι Δειλά Δεν Αγαπώ.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τον Λούκα Γιώρκα να ερμηνεύει το Watch My Dance το 2011 στη σκηνή της Eurovision:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.