Ο Freddie σε trailer του ANT1

Ο Freddie σε trailer του ANT1

Τις τελευταίες μέρες παίζει στον ANT1 το trailer του -ισραηλινής έμπνευσης- διαγωνισμού ταλέντων “Rising Star”, το οποίο θα ξεκινήσει την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Το συγκεκριμένο φιλμάκι προέρχεται από το εξωτερικό, ωστόσο το πιο αξιοσημείωτο, το οποίο παρατήρησαν αρκετοί φαν, είναι ότι σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Freddie (Gábor Alfréd Fehérvári), φετινός εκπρόσωπος της Ουγγαρίας (19ος με το “Pioneer”), ο οποίος κατετάγη πέρυσι 4ος στο συγκεκριμένο talent show στη χώρα του, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο την καριέρα του.

Το σώου διοργανώνεται σε 16 χώρες μέχρι στιγμής. Στους ειδικούς /κριτές φιγουράρουν διάσημα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Shakira, Thalia, Anastacia, David Hallyday), αλλά και γιούροσταρ (Rita-ISR 90, Harel Ska’at-ISR 10, Rita Guerra-POR 03, Julia Savitseva-RUS 04), ενώ στις ΗΠΑ και Καναδά την παρουσίαση κάνει ο Josh Groban. Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, στην ελληνική εκδοχή θα δούμε την Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον Χρήστο Μάστορα από τους Melisses (GRE NF 2010).

https://www.youtube.com/watch?v=WVgazBJR1FI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.