Διάφοροι Γιούροσταρ στο Θέατρο Βράχων

Διάφοροι Γιούροσταρ στο Θέατρο Βράχων

“Τα καλύτερά μας χρόνια”: Αυτός είναι ο τίτλος της μεγάλης συναυλίας που θα λάβει χώρα στο Θέατρο Βράχων στις 8 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστή τον Νίκο Βεντουράτο και συμμετέχοντες μια πλειάδα τραγουδιστών, οι οποίοι θα μας θυμίσουν τις δεκαετίες ’60, ’70 και ’80. Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιοι από αυτούς, ενώ τους υπόλοιπους τους φυλάνε για έκπληξη.

 

Για την ώρα, λοιπόν, έχουμε και λέμε:

 

Πασχάλης (GRE 77, υποψήφιος στις κλειστές επιλογές του 1978 με την “Τρομπέτα” και του 1996). Επιπλέον έχει διασκευάσει στα ελληνικά ως “Φίλοι και αδελφοί” το Power to all our friends (UK 73).

Πασχάλης

Ρόμπερτ Ουίλιαμς (GRE 77, παραλίγο GRE 78 με το “Να ξέρεις σ’ αγαπώ” που ακυρώθηκε, υποψήφιος το 1998 με τον “Προμηθέα”). Μαζί με τη Μπέσσυ Αργυράκη, τον Τάκη Αντωνιάδη και την Ρένα Παγκράτη έχει διασκευάσει αρκετά γιουροτράγουδα.

Ρόμπερτ Ουίλλιαμς

Δάκης (υποψήφιος στις ανοιχτές επιλογές του 1980, με το “Πάρε ένα κοχύλι απ’ το Αιγαίο” και το “Μόνο εσύ”, του 1983, με το “Αγάπη, Αγάπη” και του 1989, με το “Μη φεύγεις, Άννα” και στην κλειστή του 1977, όταν αρνήθηκε να πάρει μέρος στην τετράδα του “Μάθημα Σολφέζ”). Έχει διασκευάσει το Ciao Ciao Bambina ή Piove (ITA 59).

Δάκης

Ελπίδα (GRE 79, CYP 86, υποψήφια στην κλειστή επιλογή του 1977, όταν αρνήθηκε να πάρει μέρος στην τετράδα του “Μάθημα Σολφέζ”, αλλά και το 1978, με το “Στη Ντισκοτέκ”).

Ελπίδα

Λάκης Τζορντανέλλι (Έχει διασκευάσει το περίφημο Dschinghis Khan ως “Τζένγκις Χάν” (GER 79).

Λάκης Τζορντανέλλι

Γιώργος Πολυχρονιάδης (Υποψήφιος το 1980 με το “Θυμήσου με” και το 1991 με το “Όχι”. Παραλίγο υποψήφιος το 1987 με το “Λες το τέλος να’ χει έρθει”).

πολυχρονιάδης

Κατερίνα Αδαμαντίδου (Υποψήφια το 1987 με το “Λες το τέλος να’ χει έρθει”. Φωνητικά το 1983 στη Γιάννα Κομνηνού στο “Μάτια μου Μελαχρινά”).

Αδαμαντίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.