Ο Francesco Gabbani ευχαριστεί τους fans για τα 40 εκ. views του “Occidentali’s Karma” (video)

Ο Francesco Gabbani ευχαριστεί τους fans για τα 40 εκ. views του “Occidentali’s Karma” (video)

Μόλις 22 ημέρες χρειάστηκαν για να ξεπεράσει τα 40 εκ. views το επίσημο βίντεο κλιπ της φετινής ιταλικής συμμετοχής στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision Occidentali’s Karma. Η Ιταλία τη δεδομένη χρονική στιγμή και ενώ γνωρίζουμε πλέον τα μισά τραγούδια του διαγωνισμού, δείχνει ασταμάτητη στην πορεία της προς τη νίκη στο Κίεβο. Είναι με μεγάλη διαφορά πρώτη στον πίνακα των στοιχημάτων, ενώ και στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, η εμφάνισή του από τον τελικό του Σανρέμο, έχει ξεπεράσει τα 3 εκ views, όταν το σύνολο των views όλων των υπόλοιπων βίντεο από τους υποψηφίους της Eurovision 2017, δεν ξεπερνάνε τα δικά του.

Ο Francesco Gabbani θα είναι απασχολημένος το επόμενο διάστημα αφού ήδη επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στα promo events του Eurovision In Concert στο Άμστερνταμ και στο Eurovision Party του Λονδίνου, ενώ πληροφορίες λένε πως θα συμμετέχει και στο Eurovision Party της Μόσχας. Ενέργειες που πάρα τα όσα ακούγονται και γράφονται, δεν δείχνουν αδιαφορία από πλευράς Ιταλίας για την τύχη της συμμετοχής της στο φετινό διαγωνισμό. Στο μεταξύ ο Francesco βρίσκεται στο studio όπου ολοκληρώνει την παραγωγή του album του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Με ένα βίντεο που ανέβασε από το studio πριν από λίγο ευχαριστεί όλους τους fan του, για το στόχο όπως αναφέρει των 40 εκ views! ‘Ισως μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη να χρειαστεί να φτιάξει νέο βίντεο για τα 50 εκ views…και ο γορίλας συνεχίζει να χορεύει!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.