Ο Elnur Huseynov από το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα

Ο Elnur Huseynov από το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα

Ο Elnur Huseynov που εκπροσωπεί το Αζερμπαϊτζάν, βρίσκεται στην Ελλάδα στα πλαίσια της προώθησης του Hour of the wolf ως προσκαλεσμένος του Mad tv στο οποίο και έδωσε συνέντευξη, στα πλαίσια της προώθησης του τραγουδιού του.ενώ επισκέφθηκε και πρωινή εκπομπή ιδιωτικού καναλιού μιλώντας με τα καλύτερα και για την εκπρόσωπο της Ελλάδας Μαρία Έλενα Κυριάκου δίνοντας της το χαρακτηρισμό ΄είναι πολύ γλυκιά.Ιδιαίτερα σχολιάστηκε επίσης και το γεγονός ότι και οι δύο εκπρόσωποι των χωρών είναι στις χώρες τους νικητές γνωστού reallity ανεύρεσης ταλέντων.
Τα ταξίδια του Elnur θα συνεχισθούν σε περίπου εννέα χώρες του διαγωνισμού ενώ η προσδοκία του είναι ΄το καλύτερο΄ και αυτή τη χρονιά για τη χώρα του,που καταφέρνει από τη πρώτη ημέρα της παρουσίας της στη Eurovision να πλασάρετε σε πολύ υψηλές θέσεις-ενώ δεν λείπουν όμως και πολλά ΄ερωτηματικά’και περίεργες φήμες για αυτό.
Ο Elnur Huseynov να θυμίσουμε εκπροσώπησε και πάλι το Αζερμπαιτζάν στο ντεμπούτο της χώρας το 2008 ως ντουέτο οπότε και συμμετείχε με την Samir Javadzadeh στο τραγούδι Day after day, το οποίο προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό όπου κατετάγη στην 8η θέση με 132 βαθμούς.
Το αζέρικο κρατικό κανάλι , όρισε τον Elnur ως εκπρόσωπο της χώρας στην Γιουροβίζιον με απευθείας εσωτερική ανάθεση όπως είχε ανακοινώσει από τον Σεπτέμβρη.Στις 13 Μαρτίου αποκάλυψε ότι η ειδική επιτροπή είχε καταλήξει σε τρία ονόματα καλλιτεχνών, αυτά των Narmina Behbudova, Narmina Seyidova, και Elnur Huseynov . Τελικά επιλέχτηκε ο τρίτος καλλιτέχνης, και αναμένουμε την φετινή του κατάταξη στην 60η Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.