Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της για την Βιέννη στις ΄ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ΄.
Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2014,που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2014 καθώς θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τη Τρίτη 28 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 21:20 το βράδυ.
Η τελετή θα μεταδοθεί σε ταυτόχρονη ζωντανή μετάδοση στην Ελλάδα από το κανάλι Έψιλον και από την Κύπρο από το Sigma τηλεόραση. Εκεί θα παραβρεθεί και η εκπρόσωπος της χώρας μας στην 60η Eurovision, για να χαρίσει τις επιτυχίες της καθώς και το One last breath.
Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Θεοφάνους, με guest έναν άλλο γνώριμο μας απο την Eurovision τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (Κύπρος 1998 Γένεσις)
Aκόμη θα τραγουδήσουν το συγκρότημα Ονιράμα αλλά και τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους.
Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.